Schatgravers expeditie

Ga je mee op schatgravers expeditie?


Tijdens deze schateiland expeditie komen we langs de meest bijzondere plekken zoals de prachtige bergen waar de Schatgravers samen zullen graven,de loopbrug waar de spanning stijgt wat te doen om er over heen te komen... het kampvuur vol warmte en nog veel meer. Al deze mooie plekken laat je kind nadenken over wie hij/zij is.

Het laat je kind op dynamische wijze verbinden met zichzelf en de ander. Je kind wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten maar geeft je kind ook inzicht in de dingen waar hij nog niet zo goed in is maar ook wat nodig is om het wel te leren en welke kwalteiten je kind al bezit om het hierin te helpen.

Je kind krijgt een completer beeld van zichzelf en de medespelers, maar stiekem ook van andere mensen om zich heen. Aan het eind van het spel houdt je kind een prachtige zelf ontworpen schatgkaart over met waardevolle schatten. Deze kunnen op over verschillende manieren verankerd en mee naar huis genomen worden.


Schatgravers is een (h)eerlijk spel om te spelen...


Tijd: 2 uur

Kosten: 20 euro Inclusief BTW, inclusief mini theeleuten

speciale aanbieding; besluit u na het schatgraven het spel aan te schaffen dan betaald u €30,- ipv €35,-


Mocht u een groepje hebben neem dan contact op.voor de mogelijkheden


ZELF OOK SCHATGRAVEN?

AiKochi is ook verkooppunt van het spel schatgravers, speel mee en ontdek waardevolle schatten (eigenschappen) van jezelf en van de andere(n)

voor meer informatie zie pagina schatgraversverkooppunt