verkooppunt schatgravers

AiKochi


Aikochi is verkooppunt van Schatgravers


Schatgravers is een spel wat ik graag speel, zowel met kinderen als volwassenen, en ook met ouder(s) en kind(eren).


Schatgraven is leuk! en je ontdek waardevolle schatten (eigenschappen) van jezelf en van de andere(n). Je zult bij het spelen merken dat Schatgravers er voor zorgt dat je met elkaar verbind. 


Je kunt het spelen voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er). Ondertussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen. Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf en je medespelers. Je zult tijdens het spelen merken dat het je zelfvertrouwen versterkt, je verbindt met de andere spelers en dat je meer oog krijgt voor klein geluk. Dit spel brengt puur geluk.


Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. Het spel is vrij van competitie en dat houdt de sfeer open en vriendelijk. De wijze waarop het gespeeld kan worden is eenvoudig waardoor het met zowel kinderen, jongeren als volwassenen kan worden gespeeld.


Kosten 35,00 euro (incl. BTW en verzendkosten)


Wil je het spel bestellen voor jezelf en je gezin, of beroepsmatig voor op school, de BSO, je praktijk of daar waar je met kinderen werkt, stuur dan  via het contacten formulier hieornder een berichtje