Even voorstellen

AiKochi


Ik ben Karin van den Berg, ik woon sinds 2008 samen met mijn vriend, onze drie mooie kinderen en hond Jamie in Winneweer.


Ik ben 15 jaar werkzaam  geweest als leerplichtambtenaar voor 3 gemeenten. In 2019 ben ik hiermee gestopt en ben ik mij volledig gaan richten op praktijk AiKochi.

De voldoening die ik hier uithaal is het op weg helpen van kinderen/jongeren en hun ouder(s). Hierbij staat het kind centraal. Na een aantal jaar kreeg ik toch wel de kriebels om mij meer te verdiepen in het kind en hoe je het kind/de jongeren en de ouder(s) meer kon ondersteunen in de ontwikkeling van zijn eigen persoon. Hierop ben ik in 2013 de erkende opleiding kindercoach via BGL gaan doen. Deze heb ik na een intensief en mooi studie jaar afgesloten met een diploma. Hierna ben in korte cursussen blijven volgen zoals bijvoorbeeld kopjes opstellingen, Rots en water en reflexintergartie.


De wisselwerking tussen mijn beroep en mijn thuissituatie maakt dat ik aan de ene kant ontzettend veel verdieping heb en aan de andere kant dagelijks in allerlei situaties terecht kom waarbij ik bewust gebruik maak van alle opgedane kennis.


Toch bleef de wens om een praktijk voor mijzelf te starten in het begeleiden van kinderen/jongeren. In 2015 was het zover en start ik mijn eigen praktijk AiKochi!


AiKochi is Koreaans en staat voor Kind (Ai) en Coach (Kochi). Ik heb voor deze naam gekozen omdat mijn vriend Koreaans is en ik bij het horen van deze vertaling direct dacht dit is het.